Blessed mother my heart,
my heart is on fire
To love thee and serve thee
is my only desire

Dana Devi | Ave Maria

Cacao ceremonie op maat

Voor....

Cacao +

Team Cacao

Ik houd van de kracht van verbinden. Samen creëren met fijne mensen. Ik ben erg dankbaar dat ik een super leuk netwerk om me heen heb met hele begaafde mensen met ieder hun eigen specialisme. Verder sta ik altijd open voor samenwerkingen en mag je zeker contact met me opnemen als je denkt dat we daarin iets voor elkaar kunnen betekenen. 

Mocht je na het lezen en voelen van mijn website denken: ‘Ik wil wel een cacao ceremonie op maat boeken’. Neem dan even contact met mij op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Ik kom graag bij jou langs op een door jou gekozen locatie.

Dank je wel

Dana Devi

Muzikant, yogadocent en zangeres. Het is haar passie om de harten van mensen te raken door middel van muziek en stilte met zacht gitaarspel en helende stem.


Brigitta

Yin yoga docent, kunstenares, wijze vrouw, en ritual movement teacher. Yin en cacao zijn een hele fijne combinatie, die beide de zachte vrouwelijke kant belichamen.
Het versterkt elkaar.

Ameike

Ritueelmaker, verbinder en mijn heksenzuster. Een ritueel op maat speciaal voor jouw cacao ceremonie.
Met de passie en bezieling voor haar vak weet ze met haar kennis en creativiteit de mooiste rituelen te maken.

Klankschaal healers

Ik werk met diverse klankschaal healers die ieder een rijk assortiment aan schalen hebben. Prachtig en helend tijdens een ceremonie. Meer weten? Neem even contact op.

Space keepers

Dienaars, dragers, hoeders. Ze helpen met de praktische voorbereiding en zorgen tijdens de ceremonie voor een bewaking van de energie. Heb je interesse om ook als hoeder bij te dragen aan de ceremonies neem even contact op.