Agenda

december | januari

Nieuwe maan cacao ceremonie in mijn super fijne ruimte op het terrein van de voormalige Generaal de Bonskazerne in Grave.
Van 13:30 tot 16:00 uur met de ceremonie. We tunen in op de energie van het moment, de nieuwe maan en ontmoeten. Dit is een ideaal moment om nieuwe intenties te planten. De ceremonie wordt begeleid door Shamim en de bijdrage hiervoor is €33,- inclusief de cacao. 

Meld je op tijd aan, er is ruimte voor 8-10 personen zodat iedereen voldoende ruimte heeft in zijn eigen bubbel. Een aantal dagen voor aanvang van de ceremonie ontvang je het thema en een lijst met een aantal mantra’s die gespeeld worden tijdens de ceremonie. Het is geheel vrijblijvend maar het kan fijn zijn om je op die manier alvast te verbinden en voor te bereiden. 

Laat je maandelijks in het licht van de volle maan helemaal onderdompelen in de magische wereld van de kristallen. 

Samen met Maarten, nemen we jullie mee op een helende reis met kristallen, klank en meditatie.

Begin 2022 met een positieve, intuïtieve noot door je ervaringen te verwerken en intenties voor het 
komende jaar te zetten. Tijdens deze Crystal Healing Circle staat het proces van reiniging en manifestatie centraal. 

Wat wil je dit jaar manifesteren, welke koers ga jij dit jaar varen en wat is daarvoor nodig? 

We starten de avond met het reinigen van onszelf. We hebben hiervoor grote stukken Labradoriet en Toermalijn meegebracht  om spiritueel en energetisch te reinigen en te beschermen. In het tweede gedeelte van de ceremonie is er ruimte voor manifestatie, we gebruiken hiervoor verschillende manifestatie quartz, kristallenschedels en ander  powerkristallen om dit goed neer te zetten. 

Maandelijks rond de volle maan en passend bij de energie van het moment. 
Kristallen | Geleidde meditatie | Klank 

Aanvang om 19.30. We starten om 19.45 en het duurt tot ongeveer 21.00 (21:30)
€22,- p.p. vanwege de ruimte die iedereen nodig heeft. Max 8-10 personen.

Een hele dag genieten tijdens de cacao xl ceremonie | Diepe energetische reis met cacao, yin, klankschalen, meditatie, spirituele begeleiding en coaching, sharing en soul music. 

Nieuwe maan cacao ceremonie in mijn super fijne ruimte op het terrein van de voormalige Generaal de Bonskazerne in Grave.
Aanvang om 18:45 en we starten om 19:00 uur met de ceremonie, deze duurt tot 21:30. We tunen in op de energie van het moment, de nieuwe maan en ontmoeten. Dit is een ideaal moment om nieuwe intenties te planten. De ceremonie wordt begeleid door Shamim en de bijdrage hiervoor is €33,- inclusief de cacao. 

Meld je op tijd aan, er is ruimte voor 8-10 personen zodat iedereen voldoende ruimte heeft. Een aantal dagen voor aanvang van de ceremonie ontvang je het thema en een lijst met een aantal mantra’s die gespeeld worden tijdens de ceremonie. Het is geheel vrijblijvend maar het kan fijn zijn om je op die manier alvast te verbinden en voor te bereiden. 

Aanmelden of vragen