1op1 cacao

Jouw hartslag, jouw ritme, jouw flow !

Een 1 op 1 cacao ceremonie van 2-3 uur is helemaal afgestemd op jouw wensen, proces en je vragen. Voorafgaand aan de geplande ceremonie hebben we een korte intake, hierin bepalen we je intentie zodat ik de cacao en de ceremonie helemaal op jou en je energie kan afstemmen.

Voorbeelden van intenties waarvoor de cacao kan worden ingezet zijn (ook een combinatie mogelijk):
zelfliefde, spirituele groei, meer connectie met de aarde, vertrouwen, overgave, innerlijke vuur, van het hoofd naar het hart, levensenergie, zielsverbinding, moed, creativiteit, dankbaarheid, manifestatie, gids/engelen contact, voelen, vreugde, heling, het in vertrouwen loslaten van een relatie, verlies & rouw. 

De cacao die ik gebruik tijdens de ceremonie is gewijd en toegewijd voor ceremonieel gebruik. Ik meng de cacao vaak met kruiden die de door jou bepaalde intenties versterken en ervoor zorgen dat het lichaam de cacao goed opneemt. 

We maken gebruik van jouw spirit team (gidsen, zielsfamilie, engelen, krachtdieren, voorouders), goden, godinnen en lichtwezens die jouw ceremonie kunnen dienen en we nodigen hen uit om je te begeleiden tijdens de ceremonie. Dit zorgt voor veiligheid en verbinding. 

Omdat ik ook als coach en medium werk, is er tijdens de ceremonie ook altijd ruimte voor vragen en ruimte om contact te maken met je gidsen of overleden dierbare.

mooie woorden & ervaringen

Linda
Linda
Read More
Al geruime tijd voelde ik dat het bijwonen van een cacao ceremonie de volgende stap in mijn ontwikkeling zou zijn. Ik heb hierover veel op internet gelezen, maar kwam telkens weer op de site van Shamim terecht. Toen ik in haar praktijk binnen kwam, voelde het meteen goed. De ruimte is prachtig ingericht en er hangt een ontzettend fijne energie. De ceremonie zelf was een bijzondere belevenis. Tijdens mediteren kom ik moeilijk uit mijn hoofd, maar na een paar slokjes van de cacao voelde ik hoe ik steeds dieper in mijn lijf zakte en er van alles los kwam en begon te stromen. Na afloop voelde ik me ontzettend rustig en ontspannen. Een geweldige ervaring en erg fijn begeleid door Shamim.