Volle Maan | Crystal Healing

Alles is energie | ervaar de magie van een kristal bad 

Een diepe energetische reis om weer op te laden, te reinigen en te transformeren en te helen. Dit doen wij 1 x per maand rond de energie van de volle maan. Maarten en ik bundelen onze krachten en geven jou dit moment voor jezelf. Maarten is kristalmeester en heeft een bijzondere schat aan kristallen in zijn bezit. Hij zal voor elke sessie met de stenen in contact gaan, ze uitnodigen en kijken wie er met hem mee willen reizen naar het Atelier. Het is bijzonder welke boodschappen er dan al komen, die zo op hun plek vallen tijdens de avond. 
En ik Shamim, zal tijdens deze sessies energetisch werk doen. Dit doe ik samen met mijn spirit team, jouw gidsen, voorouders, engelen, krachtdieren. Ik werk vanuit verschillende dimensies en verschillende lagen met je wezen, het wordt vaak als heel fijn ervaren, al kunnen er ook heftige stukken los komen. Maar wij doen dit werk in het volle vertrouwen dat alles exact gaat zoals het moet gaan en voor het grote goed van alles. 

Hoe ziet zo’n avond eruit
We hebben plek voor maximaal 10 mensen, zodat iedereen voldoende ruimte heeft om in zijn of haar eigen space te kunnen zitten of liggen. Voor binnenkomst wordt je gesmudged (reinigen met bijvoorbeeld salie). Je kiest een plek die voor jouw goed voelt, hier ligt al een steen of stenen voor je klaar. We gaan rustig zitten en stellen onszelf even voor en introduceren wat je kan verwachten van de ceremonie. Dan nodigen we de energie uit, zetten intenties en danken. We zijn nu helemaal klaar om te beginnen. 


Je gaat zitten of liggen om het kristalbad goed te kunnen ontvangen en we starten met een meditatie, daarna zal er fijne ontspannende muziek volgen of een klankmassage. Tijdens dit alles zijn wij bezig met het energetisch werk en het werken met de kristallen, terwijl jij in je coconnetje bent. 
Op het einde van de ceremonie danken we al onze helpers en sluiten we af met een deelronde voor wie dat fijn vindt. We zorgen dat de energie weer terug komt in het hier en nu en iedereen weer fijn naar huis toe kan .

Maarten | Kristalmeester

Maarten is een dierbare vriend, lichtwerker, kleutermeester, kristallenmeester. Maarten werkt fulltime op een vrijeschool als kleutermeester, maar in zijn vrije tijd is hij veel bezig met lichtwerk en kristallen verzamelen is een grote hobby van hem. Hij heeft een gigantische verzameling van de mooiste stenen. Hij heeft vele schedels in zijn bezit, waarmee hij samenwerkt. Naast de klassiekers die we vaak wel kennen zoals, amethist, bergkristal, rozenkwarts, labradoriet en de jaspis heeft hij veel bijzondere nieuwetijdstenen, zoals lemurische kristallen, lodoliet, sacredheart, azeztulieten en golden healers. Deze stenen werken ontzettend op de transformatie waar we momenteel in zitten en helpen ons te herinneren wie we werkelijk zijn. 

Ik ben super dankbaar om met hem te mogen samenwerken en dat hij zijn licht en zijn prachtige stenen wil inzetten tijdens de volle maan kristallen sessies

You can't buy happiness
but you can buy crystals.
Thats kind of the same thing,
right?

-Hibiscus moon